Artur Grajber

By 8 listopada, 2023Jury techniczne

 

Artur Grajber – w 2003 roku jako pierwszy szef kuchni z Polski otwierał pięciogwiazdkowy hotel „Westin Warsaw”, który otrzymał dwie nagrody z rzędu dla najlepszego hotelu sieci „Westin” w Europie.

W latach 2006 – 2016 był szefem kuchni w hotelu „Sheraton” w Warszawie. Szef kuchni w największym obiekcie konferencyjno – hotelowym w Polsce hotelu Double Tree by Hilton w Warszawie w latach 2020 – 2021.

Osobiście miał okazję gotować dla m.in.: Króla Szwecji Karola XVI Gustawa, Króla Norwegii Haralda V, Lecha Wałęsy, Aleksandra Kwaśniewskiego, Lecha Kaczyńskiego, Bronisława Komorowskiego, Donalda Tuska i innych.

Obecnie realizuje swoje zawodowe pasje w MasterLech Sport w Poznaniu.

Dołącz do dyskusji

czerwiec 2024
P W Ś C P S N
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930